fredag 3. juni 2011

Sommer...

...og SOL!! Helt topp å være i permisjon på slike dager altså... Tirill har innviet nye solteltet sitt (med UV beskyttelse og faktor 50), singlett-body`en og solkrem på hele seg.. Hu storkoser seg ute på utforskning, men gress er ekkelt å tråkke på... Mens jeg selvfølgelig soler meg...er så GODT!

Dagene flyr av gårde, og vi har noen prosjekter her hjemme som tar kveldene etter Tirill har lagt seg...vi må beise hele huset i år, og begynte med det så smått i går... Tommy snekrer ny levegg på terrassen og skal lage grind. I tillegg har jeg siden sist endelig fått handlet sommer blomster, og er så fornøyd!!!


Gromkrukka ved døra

Bursdagsgave potta fra Skraastad Gartneri

snuppa i solteltet

3 kommentarer:

 1. Åsså er det jo artig med noen kommentarer da...!

  SvarSlett
 2. Ja, er herlig med permisjon på slike sommerdager!!
  Fine blomster du har også!

  Det solteltet der, hvor har du kjøpt det? Vi har nemlig bare et lite et som er fint til Syver i år, men skulle hatt noe Sigve kunne sitte inni og leke med litt også. Det dere har ser jo så stort og fint ut!

  SvarSlett
 3. Det er kjøpt på lekebutikken på CC-mart`n... 249 kr...Helt genialt! Tirill har bodd der i dag også.. storkoser seg og ikke blir a brent heller, så det funker faktisk!er stort,plass til oss andre inni der også!så plass til begge småttisa dine!

  SvarSlett