tirsdag 16. august 2011

Hverdagen....

....den kom og traff meg midt i hue! Har forberedt meg godt (trodde jeg) på å jobbe igjen...men herregud, det er ikke lett å konsentrere seg på jobb når man vet at snuppa er i barnehagen (har det helt supert, men uvant for a mor). Åsså går det ei uke, så er den fjerde- barnesykdommen i hus...vondt å sitte på jobb når man vet at man har syk frøken hjemme...i dag var jeg hjemme med henne mens Tommy var på jobb. Nå vet jeg hva den evindelige dårlige samvittgheta er att...dårlig samvittighet når man er på jobb og sjuk unge er hjemme....dårlig samvittighet når man er hjemme med sjuk unge, pga stress på jobb....uff... Skulle ønske jeg hadde hatt mulighet til å være litt lengre hjemme og bare ha fokus på oss...Jeg syns det er helt ok å jobbe att i seg sjøl, men føler ikke jeg har nok tid med tirill og når det i tillegg ligger an til jobbstress..

Dette var ett skikkelig oppløftende innlegg gitt...hehe, jeg har det egentlig bra altså...! Fryktelig godt å få ut litt frustrasjon bare...! Ha en super kveld alle sammen...


Sint! Vil være ute meeeeeeeeeeeeeer...

Verdens beste seng...lykken er koseklut og smokker...

5 kommentarer:

 1. Å du kan bare venne deg til å ha dårlig samvittighet, man har det for alt når man har fått barn. Bruker man ekstra tid på den ene har man dårlig samvittighet for den andre, bruker man mye tid med begge har man dårlig samvittighet for klesvaska som vokser seg faretruende stor. Vasker man så har man dårlig samvittighet for at man ikke synes man bruker nok tid med barna...Phu...Alt var så mye lettere før synes jeg å huske, men om jeg tenker godt etter så hadde den tiden sine bekymringer også...

  SvarSlett
 2. AKKURAT dette gruer jeg meg til å.. Dårlig samvittighet for ditt og datt og her og der.. Jeg kommer til å føle jeg får lite tid med ungen, men man må jo jobbe.. Dessverre... Huff..

  SvarSlett
 3. Vi er best på å skape vår egen dårlige samvittighet! Forstår deg så godt! Men vit at tirill sikkert har det bra i bhg, lærer masse og blir sosialisert og det er god kunnskap å ha med seg videre! Også er nok dårlig samvittighet noe som kommer automatisk med mammarollen tror jeg! Lykke til videre, god bedring til vesla:-)

  SvarSlett
 4. Heisann!

  Er redd det samme skjer med meg om en mnd gitt...Er ikke klar til å begynne å jobbe igjen...
  Men Adrian skal gå i samme bhg som jeg jobber, så over nyttår er vi sammen på dagtid igjen, litt glad for det...
  Legger deg til i blogglista mi je, artig å følge med.
  Ha en fortsatt fin kveld!:)

  SvarSlett
 5. Så gromme hilsner jeg fikk her da!!! Det hjelper på at andre har det på samme måten...tusen takk for gromme svar!!

  B

  SvarSlett