torsdag 19. mai 2011

Blogge? Je?

Så satt`n her da...i kosedressen en lordagskvæld og BLOGGA. Utrolig vettu, at je har fønnidetti.. Men å skar`n skrive a, på en slik en blogg..

Jo akkurat det vet jeg...har lenge gått og tenkt på at det hadde vært fint å hatt ett forum der JEG kunne skrive om de tingene JEG er opptatt av....ingen kan kritisere meg for hva jeg skriver, fordi det er helt frivillig å lese denne bloggen...

Så tilbake til innholdet... Hobby er en ting som står høyt hos meg. Scrapping, maling, hekling, blomster på sommeren og mye mer. Dessuten ble vi foreldre til verdens grommeste lille snuppe- Tirill- i september i fjor. Dette har jo ført til noen nye aspekter i livet som sikkert vi påvirke bloggingen til tider.

I kjølvannet av svangerskapet er jo ikke kroppen helt som jeg skulle ønske. Det har jeg nå begynt å gjøre noe med. Trening og kosthold syns jeg begynner å bli veldig spennende og artig. Så kanskje jeg deler noen tips- gode eller dårlige- med dere!


Bilder er også ganske artig å eksperimentere med. Dette bildet er faktisk klesvasken vår! Man kan finne morsomme motiver i de kjedeligste saker!


Ha en fin lørdagskveld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar