fredag 6. januar 2012

Prosjekt 2012...

...er ganske enkelt å komme inn i bunaden til 17 mai! Nå har det seg slik at hvert eneste år i januar så er det klisjeen med "å trene mer og spise mindre/sunnere". Jadda jadda, hørt det før... Skal jeg være ærlig så har jeg prøvd det noen ganger sjøl, gamle synder er tilbake før januar har blitt februar....

Så hva blir annerledes i år? Tja....jeg føler meg ikke som meg sjøl....enkelt og greit...masse kule klær som er jeg glad i, ligger i skapet og passer ikke... I fjor vår/sommer var jeg kjempe flink, trente masse og fikk faktisk kondis for første gang i mitt liv! Men med jobbing att forsvant motivasjonen når høsten kom, og etter det har alt jeg la ned i jobb blitt borte... Bortsett fra for små klær har jeg hentet motivasjon fra ei god venninne som har gått ned masse, både kg/cm/ str siden i sommer....du vet hvem du er, og nå skal jeg nå deg igjen! Kanskje det blir halvmarataon sammen til høsten?!

Nå er dere informert og jeg har forpliktet meg til å gjøre det beste jeg kan for å gjennomføre dette...skal prøve med jevnlige oppdateringer, om hva jeg trener/spiser og hvordan det går med tankegangen oppi dette.....akkurat nå sitter jeg og drømmer om potetgull, men har også lagt inn godisstreik fa 3 jan til 3 mars....gulp!!!!! Tror jeg trenger noen oppmuntrende kommentarer gitt...! 

Ha en god helg!!

1 kommentar:

  1. Send litt viljestyrke til meg også!! For bunaden min skal også passe i mai!

    Hjelper det å si at det ordner seg for snille jenter, eller må vi slite litt for dette??

    SvarSlett